Nuttige links

Nuttige links

Op deze pagina vind u vele nuttige links terug welke u op weg helpen. U vind op onze website veel informatie over het land Indonesië terug, waar u het beste naartoe kunt gaan en rond welke tijd. Indonesië is een land met een rijke geschiedenis en waar veel mensen toch wel een keer naartoe op vakantie willen gaan. Er zijn namelijk vele prachtige vakantie bezienswaardigheden te ontdekken, heerlijke restaurants uit te proberen en de meest luxe resorts. Alleen voordat u op vakantie gaat naar dit prachtige land zijn er toch vaak wel wat praktische zaken waar u op moet letten. Op deze pagina vind u een kort overzicht met tips en dingen waar op te letten.

Visum

Voor Indonesië zijn de visum eisen wel een stuk minder geworden, maar toch heeft u nog steeds een visum nodig in bepaalde gevallen. Een visum Indonesië aanvragen kan tegenwoordig grotendeels digitaal als u het nodig heeft. Een visum is een vereiste naast een geldig paspoort om het land in te komen, door de recente afspraken tussen de EU en Indonesië is het voor de toerist eigenlijk niet meer nodig. Toch dient u zich wel in te lezen of dit voor uzelf ook het geval is zodat u geen verrassingen te wachten staan bij aankomst.

Reisverzekering

Een reisverzekering is geen vereiste om naar Indonesië op vakantie te gaan maar zeker wel een aanrader. Naast het feit dat u zich kunt verzekeren voor diefstal, koffers die kwijt raken en eventuele medische onkosten is het ook een fijn gevoel dat als er wat gebeurd in Indonesië dat u hulp vanuit uw eigen land heeft.
www.vakantiejager.nl